Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Ikhebloonbeslag.nl is onderdeel van het Steunpunt Budgetbeheer & Bewindvoering (SPBB). Wij helpen mensen uit heel Nederland bij het organiseren van hun financiën. Ons team van experts is gevestigd in Amstelveen.

Wie helpen wij?

Onze klanten zijn mensen maar ook bedrijven die (tijdelijk) in de financiële problemen zitten. Zij hebben door omstandigheden bijvoorbeeld hoge schulden, waardoor er loonbeslag gelegd is.

Klanten hebben vaak veel vragen over hun financiële situatie. Is het loonbeslag terecht? Is het bedrag wel juist? Deze vragen kunnen wij beantwoorden.

Vrij te laten bedrag en loonbeslag

Loonbeslag betekent dat een deel van uw inkomen in beslag wordt genomen om daarmee uw schulden af te betalen. Omdat u natuurlijk wel moet kunnen overleven mag de deurwaarder maar een deel van uw inkomen in beslag nemen.

Het bedrag wat vrij te besteden is, heet het Vrij Te Laten Bedrag (VTLB). Hiermee betaalt u uw basisbehoeften en de vaste lasten, zoals uw woning en zorgverzekering. Vaak klopt de berekening van de deurwaarder niet, omdat de deurwaarder niet alle informatie heeft.

Wat doen wij?

Heeft u loonbeslag? Op onze website kunt u een berekening maken of het loonbeslag en uw vrij te laten bedrag klopt. Als u onafhankelijk advies wilt over uw financiële situatie, of als blijkt dat uw VTLB niet klopt, helpen wij u graag verder.

Als eerste plannen we een vrijblijvend gesprek met u om uw situatie beter te leren kennen. Tijdens deze afspraak leggen we ook precies uit hoe wij werken en wat u van ons kunt verwachten.

Hulp bij loonbeslag

Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen we u op verschillende manieren helpen.  Wij kunnen:

  • Een officiële controle uitvoeren van de hoogte van uw loonbeslag;
  • Bezwaar maken tegen een onjuist uitgevoerd loonbeslag;
  • In gesprek gaan met uw schuldeisers over uw situatie en de beste manier om deze op te lossen;
  • Een duidelijk plan opstellen om uw schulden terug te betalen en uw financiële situatie weer op orde te krijgen;
  • Begeleiding bieden bij de uitvoering van uw budgetplan;
  • Helpen met uw administratie en belastingzaken;
  • Budgetbeheer of beschermingsbewind uitvoeren.

Vrijblijvend kennismaken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, of bel ons op 085-2731250. We plannen dan een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.

Ikhebloonbeslag.nl is onderdeel van Steunpunt Budgetbeheer & Bewindvoering (SPBB). Als u (teveel) loonbeslag heeft helpen wij u graag verder. Ook kunnen wij samen met u een plan maken om uw financiële situatie te verbeteren.

Summary
Wie is Ikhebloonbeslag.nl
Article Name
Wie is Ikhebloonbeslag.nl
Description
Ikhebloonbeslag.nl is onderdeel van het Steunpunt Budgetbeheer & Bewindvoering (SPBB). Wij helpen mensen uit heel Nederland bij het organiseren van hun financiën. Ons team van experts is gevestigd in Amstelveen.
Author